Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо не трябва да си давате колата на Вальо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ние обвиняваме Вальо на майтап не е чак толкова лош колкото го изкарвате Просто колата си имаше забележки които благодарение на hf hpe вече са минало. Сега остава и собственика и да си отцени колата а не само да се разочарова от нея
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
      за тежкия крак мога да свидетелствам, тежък е
      от тука всинца ви само Тони се е возил при мен при малко по-добро настъпване, ама тогава трябваше да гоня коли като тая на Бобо, на Пламен и на Петко, което по принцип не е много разумно
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Ние обвиняваме Вальо на майтап не е чак толкова лош колкото го изкарвате Просто колата си имаше забележки които благодарение на hf hpe вече са минало. Сега остава и собственика и да си отцени колата а не само да се разочарова от нея
        абе аз не се разочаровам от колата бе, понякога ми е болка ама ... кво да се прави ...

Алфата е като жената, но има едно предимство, а именно че здрава строшена винаги си е твоя

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          от тука всинца ви само Тони се е возил при мен при малко по-добро настъпване, ама тогава трябваше да гоня коли като тая на Бобо, на Пламен и на Петко, което по принцип не е много разумно
          точно тук не си прав
          откакто днес се возих при теб ми е ясно и защо се оплакваш от висок разход
          ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
            Първоначално публикувано от valjo
            точно тук не си прав
            откакто днес се возих при теб ми е ясно и защо се оплакваш от висок разход
            е ако беше се повозил тогава сигурно и за 2рата скорост щеше да ти просветне
            за да ги гоня само тя ме оправя 2ра, макс 3та и докадето може

Comment

Лоши са тия дизели са знаиш....не е лесно глай кво става

Ама сега след като сте направили Колд Ър Интака, ще можеш по лесно да ни гониш...От както Бобо е с такава джаджа и се движи винаги платно зад моя аспух, за да може да му вкарва и малко нафта през филтара успява да се движи почти с нас...само дето малко черно му е станало отпред на бронията ама...
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

E така е нали се се оплаквате че като съм отпред и неможете да ме стигнете затова отзад и ми плащате мивката
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дубре де ама тфа пластмасовото с лед ли се пълни или с вода
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Обикновенно с лед, че иначе няма с какво да се разрежда водката....
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                    X