If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние обвиняваме Вальо на майтап не е чак толкова лош колкото го изкарвате Просто колата си имаше забележки които благодарение на hf hpe вече са минало. Сега остава и собственика и да си отцени колата а не само да се разочарова от нея
от тука всинца ви само Тони се е возил при мен при малко по-добро настъпване, ама тогава трябваше да гоня коли като тая на Бобо, на Пламен и на Петко, което по принцип не е много разумно
Ние обвиняваме Вальо на майтап не е чак толкова лош колкото го изкарвате Просто колата си имаше забележки които благодарение на hf hpe вече са минало. Сега остава и собственика и да си отцени колата а не само да се разочарова от нея
абе аз не се разочаровам от колата бе, понякога ми е болка ама ... кво да се прави ...
Алфата е като жената, но има едно предимство, а именно че здрава строшена винаги си е твоя
от тука всинца ви само Тони се е возил при мен при малко по-добро настъпване, ама тогава трябваше да гоня коли като тая на Бобо, на Пламен и на Петко, което по принцип не е много разумно
точно тук не си прав
откакто днес се возих при теб ми е ясно и защо се оплакваш от висок разход
точно тук не си прав
откакто днес се возих при теб ми е ясно и защо се оплакваш от висок разход
е ако беше се повозил тогава сигурно и за 2рата скорост щеше да ти просветне
за да ги гоня само тя ме оправя 2ра, макс 3та и докадето може
Лоши са тия дизели са знаиш....не е лесно глай кво става
Ама сега след като сте направили Колд Ър Интака, ще можеш по лесно да ни гониш...От както Бобо е с такава джаджа и се движи винаги платно зад моя аспух, за да може да му вкарва и малко нафта през филтара успява да се движи почти с нас...само дето малко черно му е станало отпред на бронията ама...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Обикновенно с лед, че иначе няма с какво да се разрежда водката....
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment